Impressum

Operatore e faqes se internetit www.visaret.net:

GamServ Limited
69 GREAT HAMPTON STREET
BIRMINGHAM
B18 6EW
Company No. 5469419 Companies House, Cardiff

Kontaktues: Zotėri G. Elezaj (Director)

Kontakt: info ( at )visaret.net
Tel: +49 1 51 20 15 99 90

Regjistri tregtar: Gjykata e Shkalles se Pare
Numri i identifikimit te tatimpaguesit te TVSH sipas § 27a te ligjit per TVSH: Gjermani DE247952606

Pergjegjesite:
GamServ Ltd. Si operatore e faqes se internetit "www.visarert.net" nuk do te shfaqet ne asnje moment si pale kontraktore e perdoruesve te faqes se internetit. Kjo faqe interneti eshte krijuar me kujdesin me te madh. Megjithate nuk mund te garantojme per mungesen e gabimeve dhe perpikshmerine e informacioneve qe permbahen. Cdo lloj pergjegjesie per demet, qe lindin ne menyre direkte ose indirekte nga perdorimi i kesaj faqe interneti eshte e pavlefshme, pervec rasteve kur keto ndodhin si rezultat i veprimeve me dashje apo nga neglizhenca e madhe.
Me vendim Gjykate te dates 12.09.1999 - 312 O 85/99 Pergjegjsia per lidhje (links) - Gjykata e larte e landit te Hamburgut (Gjermani) ka vendosur, qė me pėrmbajtjen e lidhjeve (Links) bėhet bashkėpėrgjegjės pėr pėrmbajtjen e kėtyre web-faqeve qė janė nė lidhje (Links). Kjo pėrgjegjėsi mund tė anashkalohet, vetem nėse ne nė mėnyrė tė prerė distancohemi qė tani nga pėrmbajtja e kėtyre lidhjeve (Links), kėshtu vendimi i gjykatės. Ne distancohemi nė mėnyre tė prerė dhe publike nga pėrmajtjet e tė gjitha webfaqeve te lidhura (Links), dhe nuk bėhemi ne asnjė mėnyrė bashkėautor i pėrmbajtjeve te ketyre webfaqeve. Pėrgjegjėsia ėshtė e vetė operatorit tė webfaqes se lidhur (Links).

E drejta e Autorit (Copyright)
Permbajtjet e ketyre profileve - online jane te mbrojtura nga e drejta e autorit.
Copyright 2007 by GamServ Limited. All Rights Reserved.